Elektrotechniek maakt het leven makkelijker

Elektrotechniek is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Bijna alles wat we gebruiken heeft elektriciteit nodig. V+S Elektro is veelzijdig in elektro, wij zijn allrounders op het gebied van elektrotechniek: van kleine installaties zoals het toevoegen van een extra stopcontact tot en met grote elektrotechnische bedrijfsinstallaties. We zijn volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied in techniek en duurzaamheid en passen deze toe om makkelijker en met meer comfort te kunnen leven en werken.

Domotica

Door het toepassen van domotica maakt u uw huis veiliger en leeft u met meer gemak en comfort. Door gebruik te maken van bepaalde toepassingen kunt u ook energie besparen. Domotica ofwel huisautomatisering ofwel smarthome is op veel gebieden inzetbaar door gebruik te maken van de app op je telefoon of tablet: van het sluiten van rolluiken tot het dimmen van de lampen tot de camera op de kinderkamer tot het programmeren van de wasmachine zodat deze op de goedkoopste energie-uren draait. Een domotica systeem is een flexibel systeem dat uitbreidbaar is en toepasbaar is op de dingen die u graag wilt automatiseren. Naast toepassingen in huis en leefomgevingen zijn er ook veel toepassingen op de werkvloer. Wij leggen u graag de verschillende mogelijkheden uit en leggen het systeem voor u aan.

Datacommunicatie

V+S Elektro zorgt ervoor dat de juiste bekabeling wordt gelegd in bedrijfspanden en woonhuizen. Wij regelen de juiste bekabeling voor de communicatie tussen servers, werkplekken en printers, tussen werkplekken en digitale tv’s en de bekabeling voor telefooncentrales en camerabeveiliging. Neem gerust contact met ons op voor het optimaliseren of aanleggen van uw datanetwerk.

Nieuwbouw, verbouw of renovatie

Bent u op zoek naar een elektriciën die alles voor u kan regelen voor uw nieuwbouw, verbouw of renovatie van uw huis? V+S Elektro verzorgt alle elektrische werkzaamheden in en rondom uw huis. Wij zorgen voor een nette en veilige installatie van:

  • Elektrische installaties zoals het aanleggen van een stopcontact, wandcontactdoos en/of lichtpunten
  • Uitbreiding van uw meterkast
  • Aansluiting van de elektrische of inductie kookplaat
  • Alarm- en beveiligingsinstallaties
  • Gekoppelde rook- en brandmelders
  • Bekabeling van buitenverlichting, poorten en hekken
  • Alle benodigde bekabeling voor in het huis

V+S Elektro is een allround elektrobedrijf. Heeft u een vraag over elektrotechnische werkzaamheden die je niet op onze website bent tegengekomen. Bel ons gerust op, wij kunnen u vaak helpen.